L’oferta d’oci per als estius de Platja d’Aro s’ha creat per satisfer les necessitats de tota la família, nens, adults, visitants de temporada i empordanesos que resideixen aquí tot l’any. Entre l’oferta d’oci estiuenc, destaquen les activitats a la platja o en la naturalesa, anar de compres, esdeveniments culturals i d’entreteniment. També existeixen festivals d’estiu, concerts i tradicions interessants dignes de conèixer-se aprofitant les vacances. Quantes vegades has deixat per a un altre dia el fet de conèixer un museu, paratge o esdeveniment pel simple fet que vius a prop? Ho vas deixant, i al final acaba l’activitat, concert o exposició, o s’acaba el bon clima, i mai coneixes aquesta meravella que tens a minuts de la teva casa. A l’estiu, pots aprofitar el bon temps explorar en profunditat tu localitat: Platja d´Aro, Castell d´Aro, S´Agaró i voltants.

 

Activitats aquàtiques per als estius en Platja d´Aro

 

En la majoria de les ciutats costaneres de la Costa Brava tenim dues opcions a triar: platges urbanes i equipades amb totes les comoditats, o petites cales amagades entre pins i penya-segats.

Si l’estat del mar impedeix el bany, també podem passar el dia en un parc aquàtic com Aquadiver. El parc aquàtic de Platja d´Aro ofereix durant la temporada d’estiu, del 9 de juny a l’11 de setembre, instal·lacions adequades per a totes les edats: piscina d’ones, d’hidroteràpia, infantils, àrees de joc per a nens, o zona per berenar.

 

 

Activitats en la naturalesa: parcs i camins de ronda

 

Si t’encanta la naturalesa salvatge o vols visitar algunes de les cales amagades, toca deixar el cotxe de costat i recórrer als camins de Ronda (GR 92),que pots reconèixer per una franja bicolor vermella i blanca.

Els parcs naturals de la zona ens ofereixen l’oportunitat d’explorar la naturalesa i realitzar activitats a l’aire lliure com a ciclisme, senderisme i muntar a cavall. Una altra opció per a gaudi de les nostres famílies són les visites guiades observació d’aus en el Parc dels Estanys.

Tant a Pals, com a Platja d’Aro, tenim la possibilitat de divertir-nos amb els nens en un parc d’atraccions i d’aventures. El parc d’aventures Costa Brava ens permet passar un dia en un bosc de pins amb més de 80 jocs suspesos en els arbres, com a ponts o tirolines. Existeixen instal·lacions adaptades a cada edat, i una zona de jocs per a nens d’1 a 5 anys.

Això és només un repàs a les activitats a l’aire lliure per als nostres estius familiars en Platja d’Aro. Per a esdeveniments que se celebren en el municipi, segueix l’enllaç agenda de actividades.