ASSOCIACIÓ DE VEÏNS PARATGE SANT POL – S’AGARÓ

01. INFORMACIÓ DEL TITULAR DEL LLOC WEB Aquest lloc web pertany a l’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL PARATGE SANT POL – S´AGARÓ, domiciliada a l’Avinguda Vall d’Aro, número 36, CP 17220 de Sant Feliu de Guíxols (Girona).
L´adreça electrònica de l’empresa és la següent: info@santpol-sagaro.com
Aquesta entitat es dedica a promoure el benestar i la qualitat de vida dels veïns del paratge.

02. TERMES I CONDICIONS D´ÚS DE LA PÀGINA. Aquesta web no requereix al visitant l´obertura d´un compte d´usuari per a navegar pel lloc ni per accedir als serveis de la mateixa, ni tampoc cal registrar-se per a navegar-hi o per accedir a parts del seu contingut.

03. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL El disseny del portal i els seus codi-font, i també els logos, marques i altres signes distintius que apareixen en aquell pertanyen a l´entitat titular de la pàgina, i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.
Així mateix, s´informa que resta prohibida la reproducció total o parcial de qualsevol contingut publicat en aquest portal, sense la prèvia autorització de l´associació. D´igual manera, les dades i els formularis que s´hi puguin publicar són propietat de l´entitat, i estan protegits pels corresponents drets d´autor i/o de propietat intel·lectual.

04. RESPONSABILITAT DELS CONTINGUTS L’Associació de Veïns Paratge Sant Pol – S’Agaró no es fa responsable de la legalitat d´altres llocs web de tercers des dels quals es pugui accedir al seu portal.
L´associació es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, amb l´objectiu de mantenir actualitzada la seva informació.
L´associació no es farà responsable de l´ús que facin tercers de la informació publicada en el seu portal.
En quant a les xarxes socials, l´entitat titular no serà responsable de l´activitat que els usuaris o visitants facin en les pàgines de les xarxes socials de l´associació, en particular, respecte a les dades, comentaris i imatges que es puguin publicar.
L´entitat titular tampoc serà responsable del fet que un menor realitzi activitat en les seves pàgines de les xarxes socials, com a conseqüència d´un incompliment dels deures dels tutors legals del citat menor.

D’altra banda, l’associació es reserva el dret a suprimir o bloquejar els comentaris i/o els usuaris que facin comentaris abusius o il·legals, o que pengin fotografies compromeses o que puguin comportar un il·lícit civil o penal.

05. CONDICIONS ECONÒMIQUES I DE CONTRACTACIÓ.

Aquesta pàgina web no és una e-commerce i, per tant, no és possible efectuar-hi una compra directa o indirectament amb pagament electrònic.

06. INFORMACIÓ SOBRE SEGURETAT. Aquesta entitat ha implementat mesures de seguretat idònies, tècniques i organitzatives, per a navegar per la seva pàgina web i per a respectar els drets a la protecció de les dades dels seus usuaris. També s´han instal·lat mesures de seguretat en el hardware i en el software, en relació a virus o a possibles atacs informàtics. Aquells qui, tot i això, causin danys o cometin actes il·lícits en relació a aquells drets i a aquelles finalitats, quedaran subjectes a les normes penals de la legislació espanyola.

07. Les dades personals que ens facilitin els usuaris seran tractades sempre de forma confidencial.