Un any més, celebrem el Festival Porta Ferrada , aquest any l’edició 56 des del 5 de juliol al 28 d’Agost de 2018 en la nostra localitat Sant Feliú de Guíxols.

El nostre municipi es converteix durant un mes en el palpitant cor artístic del Mediterrani i de la Costa Brava. El festival, any rere any, compta amb la participació de primeres figures del panorama artístic internacional, així com de talents emergents per al delit de tots els veïns i dels milers d’espectadors que vénen de pròpia a veure el Festival i la zona.

Gaudeix del Festival Porta Ferrada 2018

El Festival Porta Ferrada amenitza els nostres estius des de l’any 1958. En l’actualitat, l’organització és a càrrec una de les promotores d’esdeveniments més importants d’Espanya: The Project, en l’historial del qual figuren el Festival Internacional de Jazz de Barcelona i el Guitar BCN.

El 2018 rebrem de nou un nombre creixent de visitants, atrets per partida doble per la singular bellesa del Baix Empordà i per l’oferta d’oci del Festival. Sant Feliú és molt més que les seves cales de somni, turisme de sol i platja o d’oci nocturn. En una localitat amb una rica història i patrimoni monumental, resulta consubstancial l’amor a la cultura i les arts, que es materialitza en el nostre benvolgut festival Porta Ferrada.

Vivim el festival  a cada carrer i plaça; locals i forans podrem submergir-nos literalment en el Porta Ferrada. El festival abasta molt més que actuacions musicals de primer nivell, s’expandeix més enllà dels límits de l’auditori i se celebra en diferents llocs del municipi, carrers i places, o llocs emblemàtics com el port o el monestir benedictí, la nostra fita arquitectònica més coneguda.

Porta Ferrada comptarà aquest any amb múltiples actuacions de disciplines per a tot tipus de públic i de qualsevol edat, com a cinema, teatre, gastronomia, dansa, música, conferències, monòlegs d’humor, circ, màgia, música clàssica i actuacions infantils. Vagis on vagis, en qualsevol racó de Sant Feliu trobaràs una activitat o esdeveniment en el qual participar.

Els horaris són tan variats com les temàtiques de les actuacions, i els preus de les entrades, a partir de 4 €, fan que  el nostre festival estigui a l’abast de qualsevol butxaca.

Com arribar al Festival Porta Ferrada 2018

Si no ets de la zona, Sant Feliu està molt ben comunicat per transport públic i per carretera per a cotxes particulars. En aquest enllaç trobaràs les indicacions sobre transports aportades pel nostre Ajuntament.

¡Veniu a conèixer-nos, esperem la teva visita!