Ja fa  anys que tots nosaltres gaudim de l’esplèndid Paratge de Sant Pol- S´Agaro i és la inclinació i afecte a aquest lloc únic el que ens va portar, fa més d’una dècada, a crear una associació sense ànim de lucre que representés i defensés els interessos tant dels seus veïns com d’aquells que desenvolupen una activitat econòmica en ell.

La junta directiva de l’Associació la formem un reduït grup,  les aspiracions i objectius del qual,  no són uns altres que el de preservar l’entorn del Paratge i fer que mateix reuneixi les millors condicions per a la convivència, defensant els interessos de tots nosaltres enfront de les administracions.

 

Avui dia estan associades més de 300 famílies i aspirem a obtenir la màxima representativitat possible. És per això que, entre altres mesures, ens hem llançat al canal online, estrenant una nova web www.avsantpol-sagaro.com amb l’objectiu de donar major difusió a les nostres accions i els seus resultats i poder tenir un feedback i contacte més directe i efectiu amb tots els nostres veïns.

La web de l’Associació és una plataforma on poder registrar nous afiliats, resoldre els dubtes que puguin sorgir, aportar suggeriments -a través del seu correu info@avsantpol-sagaro.com i, per descomptat, un lloc on accedir a totes les notícies i activitats que es desenvolupen, les quals anirem publicant en el BLOG.

Sapigueu que també podreu seguir-les a través de les Xarxes socials Facebook i Twitter.

Seguiu-nos en elles i ajudeu-nos a donar-los major difusió!!

Volem mantenir l’encant d’aquest bell paratge de la Costa Brava. Ens ajudeu?