Tal com vam informar, el passat 21 d’agost es va celebrar l’assemblea anual de la nostra Associació de veïns. Durant la reunió es van tractar diversos temes i els alcaldes, el  Sr. Maurici Jiménez (alcalde de Platja d’Aro) i el Sr. Carles Motas, (alcalde de Sant Feliu de Guíxols) es van comprometre a realitzar una sèrie d’accions entre les quals hi havia:

  • Resoldre, conjuntament els dos ajuntaments, els problemes d’inundabilitat a l’Avinguda Platja d’Aro.
  • Convocar el concurs públic per la  neteja el 26 de setembre, en el cas del municipi de Sant Feliu de Guíxols.

No obstant això, avui dia ens consta que no s’ha executat cap de les dues accions.

Arran de les fortes pluges que hi va haver durant el mes de setembre, es van produir greus inundacions a diverses zones del paratge, fent malbé molts dels elements urbanístics i provocant també inundacions a l’interior d’algunes de les comunitats de veïns.

Els episodis de pluja del mes d’octubre, van provocar situacions similars i van posar en evidència que malgrat els desperfectes que hi va haver al mes de setembre, no es va fer cap acció per evitar que la situació es repetís.

D’altra banda, ara com ara, dos mesos després de la data anunciada per a la publicació dels contractes de neteja, l’única acció que ens consta és la pròrroga del contracte actual fins a l’adjudicació de la nova contracta, aprovada al ple del 26 de setembre del 2019.   El termini màxim d’aquesta pròrroga,  és el 30 de setembre del 2020.

Davant d’aquesta falta de compromís i l’incompliment de les actuacions anunciades, els membres de la  Junta de l’Associació de Veïns del Paratge Sant Pol – S’Agaró hem decidit organitzar una reunió amb els representants dels dos ajuntaments, amb la finalitat d’exigir que es compleixin els compromisos acordats durant el mes d’agost.

Us mantindrem informats mitjançant  el nostre blog, dels resultats de les reunions.

La Junta Directiva.