Benvolguts associats, 
 
Un any més tornem a contactar amb vosaltres. 
 
En primer lloc volem dir-vos que desitgem que estigueu tots bé després d’un segon hivern complicat a causa de la pandèmia. 
 
Aquesta nova temporada,  l’Associació de veïns continua a la vostra disposició per a tirar endavant accions i iniciatives que ajudin a millorar l’estat del Paratge de Sant Pol.
Comptem amb el vostre suport per tal que ens aporteu propostes i idees que ens ajudin en aquest objectiu i així propiciar que aquest entorn estigui en les condicions óptimes. 
En aquest sentit tenim el resultat de l’enquesta realitzada per l‘Associació el passat mes d’agost en la que vau poder valorar quins són els aspectes que més us preocupen. El servei de neteja i la recollida d’escombraries, juntament amb l’estat de les voreres, són els punts que segons el resultat de l’enquesta  requereixen una atenció prioritària. Tot i que ens estem centrant en la millora d’aquests dos aspectes, no oblidem tampoc els altres, com l’estat de les zones verdes, la vigilància i seguretat o l’enllumenat dels carrers. Altres qüestions importants i de molta més envergadura que també requereixen la nostra dedicació, són el futur projecte de remodelació urbanística i de circulació del Passeig Platja de Sant Pol i el Parc de les Dunes, així com algunes obres d’infraestructura com el cobriment de la riera. 
 
Ja informarem de forma més detallada de totes les accions que hem dut a terme, així com també el que tenim previst fer a partir d’ara. 
 
Aprofitem per desitjarvos un bon estiu!