ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL PARATGE DE SANT POL- S’AGARÓ

Som una associació sense ànim de lucre que representa i defensa els interessos de tots els veïns del Paratge de Sant Pol –S’Agaró. La nostra associació engloba tant a veïns que són membres de les comunitats de propietaris, a veïns que ocupen habitatges unifamiliars com a aquells que desenvolupin una activitat econòmica en el Paratge.

Aspirem a mantenir l'encant d'aquest bell paratge de la Costa Brava, que ens ha atret a molts per residir tot l'any o com segona residència, buscant la màxima millora en la seguretat i la neteja del mateix, solucions urbanístiques adequades i promovent en la mesura del possible un turisme de qualitat a la zona, vetllant enfront de les administracions pels interessos dels propietaris de les nostres comunitats de veïns i altres associats.

la-playa-de-sant-pol
A_cartell-dunes

Avui dia estan associades més de 300 famílies i aspirem a obtenir la màxima representativitat possible, per la qual cosa pensem en almenys triplicar el nombre d'associats en els propers tres anys.

Les prioritats de la nova direcció de l'Associació en aquesta etapa seran el vetllar per protegir els elements que han fet de Sant Pol-S’Agaró un punt de trobada molt especial, net, segur i respectuós amb l'entorn natural que ens envolta.

Defensarem als associats per limitar, en la mesura del possible, els possibles problemes de tràfic a la zona, la venda ambulant, les acampades no permeses en llocs públics i lluitarem per eradicar per tots els mitjans els sorolls excessius, la brutícia, la inseguretat i els actes incívics.

Estem orgullosos del que hem aconseguit en aquests últims anys, evitant que Sant Pol es convertís en un parc d'oci aquàtic que trencava amb el cànon paisatgístic de la badia, afavorint la implantació de mesures en el pàrquing públic gratuït per les quals s'han eradicat l'estacionament de caravanes i excessos de pols, promovent noves voreres en algunes dels carrers de la zona que es trobaven en un estat molt deteriorat i la instal·lació de noves i adequades canalitzacions per a aigües fecals-pluvials i promovent el reforç en períodes punta del servei de recollida de residus i escombraries.

 

B_7_Mar_i_nuvols
Pergola dia

Com a representants dels veïns de la zona davant l'Administració, i més concretament davant les alcaldies de Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d'Aro –S’Agaró, som conscients que ens queda molt per fer i per a això necessitem integrar en l'associació a totes les comunitats de veïns de la zona, promovent una participació activa dels associats i prenent totes aquelles mesures que ens ajudin a mantenir i millorar l'entorn.

Mentre guanyem en pluralitat i representativitat aconseguirem que aquests ajuntaments ens escoltin i ens tinguin en veritable consideració.

Si vols protegir aquest entorn i aportar suggeriments no dubtis a unir-te i fer-nos arribar les teves propostes a
info@avsantpol-sagaro.com

Junta directiva de l'Associació de Veïns del Paratge de Sant Pol – S’Agaró

Angel

Ángel Norte

President

foto miquel sacristan

Miquel Sacristan

Vicepresident

Carmen Altes

Carmen Altés

Vicepresidenta 2ª

MAR SERRANO

Mar Serrano

Vocal

Salva

Salvador Mateo

Vocal

MARIA BENITO

María Benito

Vocal