L’associació

Som una associació sense ànim de lucre que tenim per missió vetllar per la conservació del Paratge de Sant Pol-S’Agaró i la preservació de la seva singularitat, així com pels interessos comuns dels veïns i negocis de la zona.

Els darrers anys, l’associació ha portat a terme nombroses gestions davant els ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d’Aro-S’Agaró, i continua treballant per millorar els serveis de neteja, la recollida de residus, la gestió de la platja i el control de les activitats incíviques entre d’altres.

L’afluència creixent de visitants i turistes al llarg de l’any posa més pressió sobre els recursos naturals, les infraestructures i els serveis públics, que hauran d’evolucionar en línia amb les noves necessitats de l’espai i dels veïns. Però en un paratge situat fora del centre dels municipis amb pocs veïns empadronats, manca població resident que tingui més influencia a les decisions municipals.

Junts podrem aconseguir més.

Objectius

  • Representar i defensar els interessos de tots els veïns del Paratge de Sant Pol-S’Agaró, recollir les seves inquietuds i canalitzar la seva veu davant les administracions publiques.
  • Establir una interlocució fluida amb els ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d´Aro-S’Agaró per tal de que els veïns i negocis tinguem una participació activa en la gestió del Paratge, i en el disseny i desenvolupament de nous projectes.
  • Guanyar en pluralitat i representativitat: amb nous associats a totes les zones del Paratge i amb la incorporació dels negocis turístics tindrem més pes davant les administracions. Associa’t.
  • Impulsar la comunicació amb els associats per donar a conèixer les activitats de l’associació i fomentar la seva participació en la identificació de problemes, necessitats i oportunitats; així com en actuacions de millora. Contacta.

Membres

Per una petita quota anual poden ser membres de l’associació:

  • Les comunitats de propietaris.
  • Veïns a títol individual.
  • Empreses i professionals que desenvolupin una activitat econòmica al paratge.

Associa’t

Junta directiva

La Junta Directiva es ratifica o renova a cada Assemblea Anual i està formada per socis que treballen de forma voluntària.

Ángel Norte
President
Miquel Sacristan
Vicepresident
Carmen Altés
Vicepresidenta 2ª
Mar Serrano
Vocal
María Benito
Vocal