El Paratge de Sant Pol-S’Agaró és un meravellós enclavament de la Costa Brava que pertany als municipis de Sant Feliu de Guíxols i de Platja d’Aro.

Tant els  veïns que hi residim tot l’any, com els que hi passem temporades,  ens trobem any rere any, i des de ja fa molt de temps, amb problemes pels quals, avui en dia, encara no s’ha plantejat cap solució.

Aquests problemes tenen un impacte negatiu per a tothom: residents, visitants, negocis i Ajuntaments  als quals pertany el Paratge. Cal resoldre’ls com més aviat millor.

Els veïns del Paratge, independentment de si som o no persones censades a Sant Feliu i Platja d’Aro, contribuïm amb els nostres impostos al funcionament d’ambdós municipis i, en conseqüència, desitgem gaudir d’uns serveis municipals de qualitat.

A la següent llista enumerem aspectes molt importants que representen qüestions o necessitats que qualsevol municipi del segle XXI que es preï ha de tenir ben cobertes.

Neteja del carrers.

Conservació dels elements urbanístics.

Millora de la seguretat.

Evitar les accions incíviques.

Millora de l’accessibilitat.

Eliminació de la contaminació acústica.

Davant les pròximes eleccions municipals, demanem a totes les candidatures que ens facin saber quines mesures concretes pensen aplicar per donar solucions a curt termini als problemes esmentats, que, no sent els únics, sí que són els més greus segons el nostre criteri.

Podeu fer-ho afegint un comentari o bé enviant un correu electrònic a info@avsantpol-sagaro.com