Benvolguts veïns,

El passat 9 d’agost els membres de la Junta ens vam reunir amb el nou alcalde de Platja d’Aro, el Sr. Maurici Jimenez. Volem destacar el bon tracte rebut i la manera com ens va expressar la importància que per al consistori té el Paratge de Sant Pol.

Aquestes són les principals qüestions exposades per l’alcalde:

Resoldre, conjuntament amb l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, els problemes d’inundabilitat de l’Avinguda Platja d’Aro

– Incrementar la seguretat viària mitjançant la construcció de noves rotondes, una a l’Avinguda Platja d’Aro, una altra a la carretera que va cap a Castell d’Aro, així com la instal·lació de semàfors d’advertència de la velocitat.

– Llançament, al novembre 2019, del nou plec per al contracte de recollida d’escombraries, que contemplarà major nombre de contenidors, maquinària més eficaç i silenciosa, increment de la freqüència de recollida, …, amb una augment substancial del pressupost actual.

– Llançament, el 2020, del nou plec per a l’enllumenat, amb la idea de dur a terme noves inversions, l’ús generalitzat dels leds o l’erradicació del cablejat aeri entre fanals.

– Es plantegen posar un punt d’informació turística i un de la policia municipal a l’Avinguda Platja d’Aro.

Finalment, es convida a Sr.Alcalde a l’Assemblea de la Junta del dia 21 d’agost.