Reunió de seguiment amb l´Alcalde Sant Feliu de Guixols el 15 de Juny

Reunión ayto Sant Feliu de Guixols 15 Junio

Com ja s’ha informat anteriorment, el passat 26 d’octubre de 2017 la nova Junta Directiva de la nostra associació va mantenir una primera reunió amb el Sr. Carles Motas Alcalde de Sant Feliu de Guixols.

Es va tractar d’una trobada  cordial i distesa en el qual es va presentar al Sr. Alcalde la nova Junta de la nostra associació informant-lo així mateix d’alguns detalls i dels nostres objectius per a l’etapa de gestió que acaba de començar.

A la reunió va assistir per la nostra banda la Junta en ple formada pel President Sr. Ángel Nord, Vicepresident Sr. Carles Grau, Secretari-Tresorer Sr.Eduard Baurier i Vocal Coordinador Sr. Salvador Mateo.

Indicar que es van repassar diversos temes de serveis, obres i noves projeccions que afecten el Paratge de Sant Pol S’Agaró .

El Sr.Carles Motas ens va brindar la total col·laboració de l’ajuntament per tractar els diversos temes i així mateix informar-nos de les actuacions previstes i resolució de problemes que es puguin anar produint, i tot això per poder informar als nostres associats.

Finalment ens emplacem a una pròxima reunió a celebrar en el primer semestre de 2018 per desenvolupar el tractat, repassar necessitats de la zona per a l’estiu de 2018 i avaluar possibles sinergies de col·laboració.

Reunió amb Alcaldia de Sant Feliu de Guixols . 15 de juny de 2018.

Com a continuació a l’acordat en la reunió que es va mantenir amb el Sr.Carles Motas Alcalde de Sant Feliu de Guixols el passat mes d’octubre de 2017, aquest mes de juny hem tingut una reunió de treball amb el consistori a la qual han assistit per la nostra banda tots els membres de la Junta directiva. Pel Ajuntament de Sant Feliu de Guixols han assistit a més del propi Alcalde Sr.Motas, el Sr. Josep Saballs Regidor Responsable d’ Urbanisme i Obres.

 

A continuació,  un  resum dels temes tractats:

Actuacions a efectuar en l’estiu del 2018:

1.Servei de neteja.

 Aquest mes de  Juliol sortirà la licitació de la nova contracta. S’estima que pugui ser efectiva a partir de gener del 2019.

Mentrestant, està prevista l’aprovació en ple municipal de la contractació d’un reforç de neteja per a la recollida d’escombraries durant els mesos de Juliol i agost.

2.Càmeres de vídeo-control.

S’instal·larà un nou sistema amb diverses càmeres en tot el municipi, dos a la zona de Sant Pol, per al seu ús en actuacions de seguretat i mobilitat.

3.Il·luminació.

S’han canviat els fanals de Sant Pol, per millorar la il·luminació i reduir consum energètic. Futures actuacions se supediten al nou pla d’ordenació de la zona, especialment a la zona de les Dunes.

4. Canvi i manteniment d’alguns taulons de fusta del passeig.

5. Asfaltat. S’ha asfaltat la zona darrere del Supermercat Valvi.

6.  Tractament de les herbes dels parterres.

  1. Es realitzarà abans de l’estiu.

    Destacar que s’han realitzat tasques d’eliminació d’arrels i adequació de voreres de la c/Jaume I.

 

Altres actuacions planificades:

7. Cobertura de la riera que desemboca a la platja de Sant Pol.

Ha de passar pel ple municipal del dijous 21/06/18 l’exposició pública del projecte. Es tracta de la cobertura de la riera i de la seva posterior urbanització. Això suposarà un nou carrer que ha de permetre una millora de la circulació a la zona.

Després de la licitació s’estima que l’execució de l’obra serà en el segon semestre del 2019. 

 

8. Parc infantil al parc enfront de la platja de Sant Pol.

Després de la licitació i aprovació s’estima que l’execució serà a la fi d’estiu d’aquest any.

L’Ajuntament té previstes noves actuacions de millora a la zona: il·luminació, adequació de les casetes de la zona de la base nàutica, substitució dels taulons per un altre sistema, reordenació de la circulació, etc., però les mateixes estan supeditades a l’engegada d’un pla general de reordenació i adequació d’aquesta. Existeix la consciència per part de l’Alcaldia del cert abandó d’aquest paratge i de la necessitat d’invertir en ell, però això requereix un pla director que ho reguli.

9. Venda ambulant de verdures i fruita.

Seguirà un any més la venda en una de les voreres de l’Avinguda Vall d’Aro en confluència amb el carrer  Verbania, encara que es controlaran més els comportaments incívics d’aparcament sobre la vorera/parterres i els problemes de circulació que generen els cotxes aparcats en doble fila.

10.Calendari d’esdeveniments i actes a l’espai públic.

S’enllaçarà la  nostra web amb la de l’Ajuntament, de manera que es puguin conèixer les activitats que s’organitzin en el paratge.

11.Previsió de WIFI a la platja per a l’any 2019

12. La propera Assemblea de l’associació serà el 22 d’agost 2018.

Fixada l’Assemblea per a aquesta data s’informa el Sr. Alcalde perquè hi pugui assistir.

Accepta i confirma la seva assistència.

Deixa un comentari